BEHANDLINGAR

Medicinsk Fotvård

Medicinsk Fotvård50 min - 620 kr 

Medicinsk fotvård passar både dig som har problem med fötterna och dig som vill ha en uppfräschning av fötterna och en förebyggande behandling.

Behandlingen innehåller:
Ett skönt fotbad
Undersökning av hela foten
Klippning, rensning och slipning av naglar
Borttagning av förhårdnander med hjälp av olika tekniker
Behandling av liktorn, hälsprickor, nageltrång, vårtor samt svamp utifrån behov
Rådgivning
Nagelolja på tånaglarna
Cirkulationsökande fotmassage och insmörjning av foten

I samråd med dig prioriteras det som är ditt problemområde.


Medicinsk Fotvård senior 65+ - 50 min - 570 kr 

Se beskrivningen ovan för Medicinsk fotvård.


Medicinsk Fotvård delbehandling - 25 min - 400 kr

Endast behandling av ett specifikt problem t.ex. kartnaglar, nageltrång, liktornar, hälsprickor, nagelsvamp eller fotsvamp.

Vid ett flertal problem prioriteras det du som kund upplever som mest problematiskt.


Vårtbehandling - 25 min - 450 kr

Behandlingsmetod väljs utifrån vårtans ålder, storlek och lokalisation. Med en skalpell skär man bort det översta lagret av vårtan innan fortsatt behandling med vald metod.

Vårtor kräver normalt flera behandlingar och kan ta lång tid att få bort, särskillt om den suttit länge, så det bästa är att inte vänta för länge innan behandling.


Provtagning av nagelsvamp - 15 min - 450 kr

Jag skrapar och klipper lite utav dina misstänkta svampnaglar och använder testet HFL FungiCheck. 90 % av alla nagelsvampsinfektioner orsakas utav dermatofyter (trådsvampar). FunghiCheck testar närvaron utav 23 sorters trådsvampar på naglar. Inte candida och jästsvampar. På endast 10 minuter har vi ett resultat. Enkelt, smärtfritt och säkert.


Nagelkorrigering Onyfix - 25 min - 450 kr

Onyfix är en unik nagelkorrigeringteknik som gör att nageln växer rakt och lättar på spänningar. Behandlingen hjälper de som har återkommande problem med nageltrång och inrullade naglar.
Bokas enbart efter en konsultation eller behandling.
Viktigt att tänka på är att nageln ska vara ren och torr vid behandlingen, därför är det inte optimalt att göra en nagelkorrigering vid samma tillfälle som en fotbehandling.
Undvik bad och insmörjning samma dag som behandlingen och ett dygn efter.


Nagelbygg medicinsk gel - 25 min - 450 kr

Bygger upp och stärker upp en trasig eller skadad nagel för att hjälpa den att växa över nagelbädden. Behandlingen gäller upp till två naglar. Vid fler, tillägg om 150 kr per nagel.
Bokas enbart efter en konsultation eller behandling.


Nagelklippning tånaglar - 15 min - 180 kr

Endast nagelklippning. För behandling av kartnaglar boka Medicinsk Fotvård delbehandling.


Ambulerande Medicinsk Fotvård50 min - 795 kr

Hembesök hos kunder i Järfälla Kommun, bokas endast via telefon. 

Rådgivning

Konsultation - 15 min - 180 kr

Undrar du om några förändringar på dina fötter, naglar eller har du ont? Här kan du visa upp dina fötter för mig, ställa frågor och få råd och tips hur du kan sköta om dina fötter på bästa sätt och vilken hjälp som finns. Vid detta tillfälle kan jag även hjälpa till med att prova ut pelotter.  Vi kan vid behov dessutom sätta upp en behandlingsplan. 


Friskvård

Fotvård som friskvård - 50 min - 775 kr

Du får ett skönt fotbad, en peeling med skrubb och sedan klipper och rensar vi dina tånaglar efter behov. Eventuella förhårdnader avlägsnas. Behandlingen avslutas med en skön fotmassage som verkar avslappnade och ökar cirkulationen.

(I behandlingen ingår ej behandling/rådgivning av medicinska besvär)

Till denna behandling kan du använda ditt friskvårdsbidrag.


Fot- och underbensmassage - 25 min - 400 kr

Välgörande och avslappnande massage för dina fötter och underben. Minskar spänningar och ökar cirkulationen och lämnar en lugn och skön känsla efter behandlingen. Skönt för dig som är svullen i fötter och ben eller bara helt enkelt är trött efter mycket belastning av ben och fötter.

Till denna behandling kan du använda ditt friskvårdsbidrag.


Spabehandling

Ekologisk Spabehandling med fotvård och massage - 80 min - 995 kr

Behandlingen inleds med skönt fotbad innehållande epsomsalt och eterisk lugnande olja. Under tiden njuter du av en avkopplande huvud- och handmassage. Efter fotbadet skrubbas underben och fötter med en skön saltskrubb. Sedan följer en fotvårdande och förebyggande behandling, där jag tar bort förhårdnader och klipper, slipar och rensar tånaglar efter behov. Behandlingen avslutas med fot- och underbensmassage samt insmörjning av mjukgörande kräm.

Maria Åkerbergs lyxiga ekologisk produkter används i behandlingen.

(I behandlingen ingår ej behandling/rådgivning av medicinska besvär)


Ekologisk Spabehandling med fotvård, massage och lackning av tånaglar - 90 min - 1125 kr

Behandlingen inleds med skönt fotbad innehållande epsomsalt och eterisk lugnande olja. Under tiden njuter du av en avkopplande huvud- och handmassage. Efter fotbadet skrubbas underben och fötter med en skön saltskrubb. Sedan följer en fotvårdande och förebyggande behandling, där jag tar bort förhårdnader och klipper, slipar och rensar tånaglar efter behov. Där efter lackning av tånaglar. Behandlingen avslutas med fot- och underbensmassage samt insmörjning av mjukgörande kräm.

Maria Åkerbergs lyxiga ekologisk produkter används i behandlingen.

(I behandlingen ingår ej behandling/rådgivning av medicinska besvär)