BEHANDLINGAR

Medicinsk Fotvård

Medicinsk Fotvård50 min - 620 kr 

Behandlingen inleds med ett fotbad. Naglar undersöks, slipas, rensas och klipps efter behov. Huden på belastade punkter som byggt på förhårdnader, liktornar, hudsprickor och valkar avlägsnas. Nageltrång, vårtor, svamp, psoriasis och andra hudåkommor behandlas också. Behandlingen avslutas med en cirkulationsökande fotmassage.


Medicinsk Fotvård pensionär 65+ - 50 min - 570 kr 

Behandlingen inleds med ett fotbad. Naglar undersöks, slipas, rensas och klipps efter behov. Huden på belastade punkter som byggt på förhårdnader, liktornar, hudsprickor och valkar avlägsnas. Nageltrång, vårtor, svamp, psoriasis och andra hudåkommor behandlas också. Behandlingen avslutas med en cirkulationsökande fotmassage.


Medicinsk Fotvård delbehandling - 25 min - 400 kr

Endast behandling av ett specifikt problem t.ex. kartnaglar, nageltrång, liktornar, hälsprickor, nagelsvamp eller fotsvamp. Är det återkommande besvär som du behöver hjälp med och inte en hel behandling så väljer du denna.


Vårtbehandling - 25 min - 450 kr

Behandlingsmetod väljs utifrån vårtans ålder, storlek och lokalisation. Med en skalpell skär man bort det översta lagret av vårtan innan fortsatt behandling med vald metod.
Vårtor kräver normalt flera behandlingar och kan ta lång tid att få bort, särskillt om den suttit länge.


Provtagning av nagelsvamp - 15 min - 450 kr

Jag skrapar och klipper lite utav dina misstänkta svampnaglar och använder testet HFL Fungicheck. 90 % av alla nagelsvampsinfektioner orsakas utav dermatofyter (trådsvampar) och Trichophyton Rubrum är mycket vanlig. FunghiCheck testar närvaron utav 23 sorters trådsvampar på naglar. Inte candida och jästsvampar. På endast 10 minuter har vi ett resultat. Enkelt, smärtfritt och säkert.


Nagelkorrigering Onyfix - 25 min - 450 kr

Onyfix är en unik nagelkorrigeringteknik som gör att nageln växer rakt och lättar på spänningar. Behandlingen hjälper de som har återkommande problem med nageltrång och inrullade naglar.
Bokas enbart efter en konsultation eller behandling.
Viktigt att tänka på är att nageln ska vara ren och torr vid behandlingen, därför är det inte optimalt att göra en nagelkorrigering vid samma tillfälle som en fotbehandling.
Undvik bad och insmörjning samma dag som behandlingen och ett dygn efter.


Nagelbygg medicinsk gel - 25 min - 450 kr

Bygger upp och stärker upp en trasig eller skadad nagel för att hjälpa den att växa över nagelbädden. Behandlingen gäller upp till två naglar. Vid fler, tillägg om 150 kr per nagel.
Bokas enbart efter en konsultation eller behandling.


Nagelklippning - 15 min - 180 kr

Endast nagelklippning. För behandling av kartnaglar boka Medicinsk Fotvård delbehandling.


Ambulerande Medicinsk Fotvård50 min - 795 kr

Hembesök hos kunder i Järfälla Kommun, bokas endast via telefon. 

 

Rådgivning

Konsultation - 15 min - 180 kr

Undrar du om några förändringar på dina fötter, naglar eller har du ont? Här kan du visa upp dina fötter för mig, ställa frågor och få råd och tips hur du kan sköta om dina fötter på bästa sätt och vilken hjälp som finns. Vid detta tillfälle kan jag även hjälpa till med att prova ut sulor och pelotter.  Vi kan vid behov dessutom sätta upp en behandlingsplan. 


Friskvård

Fotvård som friskvård - 50 min - 775 kr

Behandlingen börjar med ett skönt fotbad och peeling. Klippning och slipning av naglar, eventuella förhårdnader avlägsnas. Behandlingen avslutas med en avslappnande fotmassage.


Fotvård med fot- och underbensmassage - 80 min - 950 kr

Behandlingen börjar med ett skönt fotbad och peeling. Klippning och slipning av naglar, eventuella förhårdnader avlägsnas. Behandlingen avslutas med en avslappnande fot- och underbensmassage.


Lackning

Lackning av tånaglar tillägg till fotvårdsbehandlingar - 15 min - 130 kr

Bokas om du vill få tånaglarna lackade efter utförd fotvårdsbehandling (ej gellack).


Massage

Fot- och underbensmassage - 25 min - 400 kr

Välgörande och avslappnande massage för dina fötter och underben. Minskar spänningar och ökar cirkulationen och lämnar en lugn och skön känsla efter behandlingen.

Skönt för dig som är svullen i fötter och ben, är gravid eller bara helt enkelt är trött efter mycket belastning av ben och fötter.